Webhosting

betrouwbaar en snel

Hosting

Bizzycloudz werkt samen met een van de meest betrouwbaarste hosting platforms van vandaag, nm. One.com. Webhosting dient niet enkel ´reliable´te zijn maar hoort eveneens goed te presteren. Al onze websites worden opgeslagen op SSD en dit in combinatie met een webserver accelerator worden websites steeds snel geladen.

Bovendien kan je aan je hosting extra’s koppelen. Jou website krijgt op deze manier een meerwaarde. Op deze manier krijg je een verbetering op vlak van beveiliging, backup, SEO en marketing gebied. Zie hieronder de mogelijkheden om nog sterker uit de hoek te komen. Informeer hierover bij een gesprek.

Back-up & herstel

Bescherm uw website tegen dataverlies met een dagelijkse back-up. Herstel uw bestanden met een enkele druk op de knop.

Back-up & Herstel geeft u extra veiligheid en bescherming tegen dataverlies. Uw webruimte, e-mails en databases zijn bij de back-up inbegrepen.

Bescherm uw website met Back-up & Herstel

Bescherm uw website, email en databases met een automatische dagelijkse back-up. Een klik herstelt verdwenen of beschadigde bestanden direct op uw account.

Abonnement op jaarbasis

Promoot uw website online met Google Ads

U wilt op de eerste pagina van Google staan wanneer gebruikers naar uw type product of service zoeken. Betaalde advertenties – Google Ads – zorgt ervoor dat uw aanbod een prominente plaats bovenaan de zoekpagina inneemt. Maar het opzetten van een pay-per-click advertentiecampagne kan tijdrovend en kostbaar zijn.

Onze zoekmachine marketing service maakt het gemakkelijk om uw advertenties op Google te maken en uit te voeren voor de best mogelijke resultaten. Onze service zal continu nieuwe zoekwoorden ontdekken en de campagneresultaten optimaliseren om het aantal bezoekers aan uw website te vergroten.

Abonnement op jaarbasis

Zoekmachineoptimalisatie

Wilt u dat meer mensen uw website ontdekken? Onze gemakkelijk te gebruiken SEO helpt uw website hoger in de zoekresultaten van Google en Bing te eindigen.

Uw bezoekersaantallen zien groeien

Zoekmachineoptimalisatie geeft u gepersonaliseerde aanbevelingen om u hoger op zoekmachines als Google of Bing te krijgen.

Een vergelijking kunnen maken met uw concurrenten

Ontvang essentiële informatie over de vergelijking tussen u en uw concurrenten en hoe zij zich positioneren.

Uw inkomsten zien stijgen

Bespaar uzelf tijd op het aanpassen van uw site met geprioriteerde taken, en verhoog uw verkopen met verhoogde en meer relevante bezoekersaantallen.

Abonnement op jaarbasis

Websitebeveiliging (Sitelock)

Uitgebreide websitebeveiliging. SiteLock® is wereldwijd marktleider op het gebied van website beveiligingsoplossingen.

SiteLock scant websites vanuit het oogpunt van de gebruiker om zo malware te detecteren voordat bezoekers en zoekmachines dit doen. De scan vindt malware en links naar potentiële gevaarlijke websites die de website of computer van een gebruiker kunnen beschadigen.

De dagelijkse filescan van Sitelock gaat naar de kern van een website om zo kwaadaardige, verdachte bestanden in de code of in de webapplicatie te identificeren. Dit voorkomt dat cybercriminelen uw website gebruiken voor hun aanvallen.

Malware, oftewel kwaadaardige software, wordt meestal geïnstalleerd op een website door hackers die zwakke punten – ook wel bekend als kwetsbaarheden – in de code van een website hebben gevonden. Malware kan virussen verspreiden, persoonlijke of financiële gegevens stelen en zelfs computers overnemen.

Dagelijkse malware scan

Uw website wordt dagelijks gescand op malware en links naar potentieel schadelijke sites. Ontvang een melding, voordat uw gebruikers dit ontdekken.

Scan van webapplicaties

Controleert of de website applicaties op uw domein up-to-date zijn. Dit beveiligt u tegen een van de meest voorkomende manieren van hacken.

Scan op kwetsbaarheden

Uw site wordt ook gescand op cross-site scripting. Hiermee wordt voorkomen dat gegevens van uw bezoekers gestolen worden.

Dagelijkse filescan

SiteLock gaat de diepte in en scant uw webruimte op verdachte bestanden die verborgen kunnen staan in mappen op uw webruimte. Hackers kunnen die bestanden gebruiken om toegang tot uw site te krijgen.

Abonnement op jaarbasis

Lokale marketing (Uberall)

Help klanten uw bedrijf, producten en services te vinden, ongeacht of ze thuis of onderweg aan het zoeken zijn.

Zorg ervoor dat u online gevonden kunt worden

Maak professionele bedrijfspagina´s aan bij Google, Facebook, Bing, Yelp en andere relevante digitale platforms.

Zorg ervoor dat uw bedrijfsprofiel, adres, contactgegevens en openingstijden overal op internet up-to-date zijn

Laat uw bedrijf opvallen door rich content aan uw profiel toe te voegen, zoals foto’s, video’s, menu’s, services en nog veel meer

Bereik meer lokale klanten

Tegenwoordig zoeken 4 van de 5 kopers online naar lokale goederen en diensten en de helft van die consumenten winkelt op dezelfde dag lokaal. Zorg ervoor dat u zichtbaar en relevant bent voor die “lokale” -opzoekingen en verhoog de omzet van uw bedrijf.

Bespaar tijd en blijf up-to-date

U kunt uw lokale aanwezigheid centraal beheren en aanpassingen per direct doorvoeren

Betreedt de wereld van online bedrijfsvermeldingen met Uberall. Bereik meer en spaar tijd. Wanneer u uw bedrijfsinformatie online moet bijwerken, hoeft u alleen maar de details in uw Uberall-dashboard te wijzigen. U hoeft dit slechts een keer te doen en al uw pagina´s worden bijgewerkt.

Abonnement op jaarbasis (de eerste 6 maanden gratis)

Let's Build Something Amazing Together!

Email

sales@bizzycloudz.be

Gsm

+32 474 344 640

Adres

Ooievaarstraat 24

2060 Antwerpen

Website offerte

Website